tisdag 7 augusti 2012

På väg hem...


Lunch på Löfstad slott, regnbågsforell och jag har just beställt creme brulee till efterrätt. Yum-yum.
Resan har gått bra så här långt, vägarbetena på Essingeleden var avslutade så jag slapp kö genom sta'n.

söndag 5 augusti 2012

Åland


Postmuseet i Eckerö. Det är här postvägen mellan Stockholm och Åbo "började" enligt en informationsskylt.

lördag 4 augusti 2012

På väg till Åland.


Efter en natt i Täby fortsätter brödratrions odyssé till Åland. Vi sitter på färjan och väntar på att den skall avgå mot Mariehamn.

fredag 3 augusti 2012

Visby


Sista lunchen på Gotland denna gång. Wisby hof, en österrikisk restaurang, nära Söderport. Riktigt bra mat till ett rimligt pris. På bilden syns efterrätten, apfelstrudel. Som ett extra plus erbjuder restaurangen sittmöjligheter inne i muren.

torsdag 2 augusti 2012

Gotland


Vi har tittat på Hoburgsgubben, Göte och Arne hade inte varit där förr. Nu är vi på vindkraftsutställningen på Näsudden. Verkar inte vara en kioskvältare, men det är jätteintressant.

onsdag 1 augusti 2012

Gotland

Theresa Andersson på Bläse kalkstensmuseum. Jag ångrar inte att jag åkte, men det var för mycket ljud och för lite musik.


Gotland

Vi har promenerat utmed spåret vid Tule station. Än så länge går inte museijärnvägen hela vägen hit, men det är planerat och alla tillstånd och avtal verkar vara på plats.
Just nu åker vi med tåget, efter att ha lunchat på en sylta i Roma. Det var förvånansvärt bra mat vi fick. Enda undantaget var det som antagligen var lingonsylt smakade som sockeräpplen med spår av lingon.